Versterk jouw strategische visie op de supply chain

Geef vorm aan veranderingen in een turbulente bedrijfsomgeving

Meer dan ooit staan supply chains in het middelpunt van de belangstelling. De huidige uitdagingen in de wereld hebben in ieder geval 1 ding duidelijk gemaakt: ketens zouden wendbaarder moeten zijn. Prof. dr. Jack van der Veen van de Nyenrode Business Universiteit en zijn collega-experts leren je tijdens een collegereeks in 6 middagen hoe je dit kan doen.


Maar al te vaak blijkt dat supply chains vrij traditioneel zijn ingericht; top-down, werkend in silo’s, uitvoerend, afgerekend op kostenefficiëntie en vanuit een grond-houding van wantrouwen. Deze inrichting past niet bij de huidige omstandigheden en eisen. Na corona worden nu supply chains verder onder druk gezet door de oorlog in Oekraïne en de sancties tegen Rusland. In deze uiterst onrustige tijd waar wendbaarheid, innovatie, duurzaamheid de norm zijn en waar nieuwe technologieën zich aandienen, moeten we vanuit een ander paradigma op supply chains gaan opereren.

Prof. Dr. Jack van der Veen vertelt over de inhoud van de collegereeks

In deze collegereeks hebben we aandacht voor deze nieuwe manier van werken. Naast een fundamentele visie behandelen we ook de praktische stappen om volgens die visie te gaan werken. Hierbij is ook aandacht voor de leiderschapsrol die je kan nemen.

Locatie:
Nyenrode Business Universiteit
Datum:
31 oktober 2022
Tijdstip:
15.00 - 19.00
Prijs:
€ 2.195,00
Ledenprijs:
€ 2.045,00 Meer informatie
Overige informatie:
31 okt, 7, 14, 21, 28 november en 12 december

Belangrijke informatie

Alles wat je moet weten over dit evenement
Onze adviseur Daniëlle
Contact

Vragen over een evenement?

Daniëlle en haar team helpen je graag verder