Je kunt dit jaar kiezen uit vier workshops

Duur: 1 dag

Het werk van een declarant is aan veel verandering onderhevig. De douane vereist een transparante afhandeling van je aangiften, de concurrenten zitten niet stil, klanten eisen snelheid en willen over hun goederen beschikken. Last but not least, de wetgeving en interpretatie hiervan roepen ook nog wel eens vragen op.

Locatie:
Veenendaal
Datum:
04 november 2021
Tijdstip:
10:00 uur
Prijs:
€ 399,00
Ledenprijs:
€ 299,00 Meer informatie

Het programma van de Dag van de Declarant zit vol nieuws, wetenswaardigheden en netwerkmogelijkheden. Je kunt dit jaar kiezen uit vier workshops: classificatie en tarief 2022, douanewaarde, oorsprong met nadruk op REX en UK en een sessie over de ins & outs van DMS. Dit evenement zal veilig en strikt volgens de dan geldende coronamaatregelen georganiseerd worden. Daarom is het aantal deelnemers beperkt vergeleken met andere jaren.

Voorafgaand aan deze workshops wordt er in een plenaire bijeenkomst gesproken over de actualiteiten in import- en exportland. Je legt deze dag contacten met collega’s uit de branche en je kunt met hen van gedachten wisselen over actuele zaken die je tegenkomt in je werk. De dag zal als vanouds worden afgesloten met een luchtige presentatie.

Reden genoeg om deel te nemen aan de Dag van de Declarant. Al jaren organiseren wij deze dag de eerste donderdag in november (uitgezonderd vorig jaar) en altijd wordt deze erg goed beoordeeld door de deelnemers. In de branche spreekt men zelfs over “de dag in november”.

nijs evofenedex
Contact

Vragen over een evenement?

Nijs en zijn team helpen je graag verder