skipToContentskipToFooter

Sla je lithiumbatterijen of -accu’s op in je magazijn? Dan is de kans groot dat je moet voldoen aan de PGS 37-2. Deze richtlijn gaat over de veilige opslag van lithiumbatterijen en -accu’s. Het toepassen van de PGS 37-2 kan een enorme impact hebben op de inrichting van een bestaand of nieuw magazijn en behoorlijk wat vragen oproepen.

Om je hierbij te helpen organiseren we de Dag van de PGS 37-2 bij jou in de regio. Tijdens deze regiobijeenkomst vertelt onze specialist Pascal Smetsers je alles over de inhoud en het toepassen van de PGS 37-2, Aansluitend geeft DAF Trucks een presentatie over de opslag van lithiumbatterijen en accu's in Eindhoven. Zij zijn een vooraanstaande fabrikant van bedrijfswagens in Europa en hebben een gloednieuwe opslagvoorziening voor hun batterij-elektrische trucks gebouwd. Hoe gaan zij nu om met de opslag van lithiumbatterijen (in hun e-trucks) en welke uitdagingen komen op hun af met de komst van de PGS 37-2? Laat je informeren en inspireren door vakgenoten en experts.

Locatie:
DAF Trucks, Eindhoven
Datum:
3-3-2024
Tijdstip:
13.00 - 16.00
Prijs:
Gratis
Ledenprijs:
GratisMeer informatie

Let op: deze regiobijeenkomst is exclusief voor leden van evofenedex en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor niet-leden organiseren we een webinar waarin we in een uur de basis van de PGS 37-2 behandelen. Kun je 4 maart niet, bekijk hier de andere regiobijeenkomsten.

Belangrijke informatie over het evenement

Alles wat je wilt weten over deze bijeenkomst

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events