skipToContentskipToFooter

Vanwege de grote hoeveelheid inschrijvingen is de aanmelding voor dit evenement (tijdelijk) gesloten. Indien er plekken vrij komen, wordt het formulier weer geopend. Houd evofenedex.nl/evenementen in de gaten.

'Elke dag een beetje veiliger'

Een ongeval op de werkvloer heeft een enorme impact op de hele organisatie. Tijdens de vernieuwde Dag van het Veilige Magazijn op 29 maart gaan deelnemers actief aan de slag met het aanpakken van onveilig gedrag op de werkvloer. Een uitdaging waarmee veel ondernemers te maken hebben, en waar tegelijkertijd veel winst te behalen is. De focus tijdens deze dag ligt niet op ‘de beste zijn’ maar op ‘elke dag een beetje veiliger’.

Wat levert investeren in veiligheid op? Hoe stimuleer je veilig gedrag? En hoe pak je dat aan? In een interactieve keynote gaat Annemarie Timmermans, gedragsveiligheidskundige en schrijfster van het boek 'Geef veiligheid wortels', samen met jou aan de slag met deze vragen. Je werkt toe naar direct toepasbare maatregelen en oplossingen om onveilig gedrag op de werkvloer aan te pakken. Ook laat je je via diverse workshops informeren en inspireren door experts en vakgenoten met goede praktijkvoorbeelden. 

Vanwege het interactieve karakter van het evenement is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, VOL = VOL

Locatie:
evofenedex, Zoetermeer
Datum:
28-3-2023
Tijdstip:
10:30
Prijs:
€ 299,00 ex. BTW
Ledenprijs:
GratisMeer informatie

Belangrijke informatie over het evenement

Alles wat je moet weten over deze bijeenkomst

Dit is een evenement van:

Logobalk organisatie dag vh veilige magazijn.JPG

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events