skipToContentskipToFooter

'Elke dag een beetje veiliger'

Een incident of ongeval op de werkvloer heeft een enorme impact op de hele organisatie. De meeste ongevallen in het magazijn worden veroorzaakt door onveilig gedrag van medewerkers. Bij het verbeteren van de veiligheid in het magazijn focussen ondernemers echter te vaak alleen op (nieuwe) technieken en processen. Terwijl de mens het grootste onderdeel van de oplossing is. Hoe stimuleer je veilig gedrag op de werkvloer en ontwikkel je een veiligheidsaanpak met impact?

Tijdens de Dag van het Veilige Magazijn op 27 maart ga je actief aan de slag met het aanpakken van onveilig gedrag op de werkvloer. Gedragsbioloog Patrick van Veen vertelt je wat we kunnen leren van 'apenstreken' om mensen veiliger te laten werken. Ook kun je je via diverse workshops laten informeren en inspireren door experts en vakgenoten met verhalen uit de praktijk. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door evofenedex, BMWT, Tempo Team en A-SAFE.

Locatie:
evofenedex, Zoetermeer
Datum:
26-3-2024
Tijdstip:
09:30
Prijs:
€ 199,00 ex. BTW
Ledenprijs:
GratisMeer informatie

Let op: De Dag van het Veilige Magazijn is gratis voor leden van evofenedex. Ben je uitgenodigd door BMWT, Tempo Team en A-SAFE? Dan kun je ook kosteloos deelnemen.

Belangrijke informatie over het evenement

Alles wat je moet weten over deze bijeenkomst

Dit is een evenement van:

Logobalk-organisatie-dag-vh-veilige-magazijn.jpg

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events