skipToContentskipToFooter

De binnendienstmedewerker, van orderafhandelaar tot onmisbare schakel in het import- en exportproces

In één dag je kennis over werken op de binnendienst onderhouden en verder professionaliseren? Reserveer dan donderdag 20 april in je agenda en kom naar de Dag van de Binnendienst. Deze wordt dit jaar gehouden op De Landgoederij, een unieke locatie aan de Kromme Rijn in Bunnik.

De inval in Oekraïne, inflatie, sancties, personeelstekorten en containerschaarste. Het nakomen van de belofte aan de klant wordt er niet eenvoudiger op. Ook het werk zelf verandert in rap tempo. Denk aan digitalisering, orders die vaker online binnenkomen en de digitale afhandeling van transacties. Al deze veranderingen hebben ook gevolgen voor de rol en manier van werken van de binnendienstmedewerker.

Laat je inspireren door sprekers van toonaangevende bedrijven en daag jezelf, aan de hand van boeiende cases, uit tijdens de verschillende interactieve workshopsessies. Met de kennis en ervaring die jij deze dag opdoet, kun jij jouw rol als onmisbare schakel in het exportproces nog beter vervullen.

Enkele hoogtepunten uit het programma

  • De ervaringen van Pim Stevens, manager Customer Service Export and Customs bij Heineken, met het digitaliseren van de binnendienst en de veranderende rol en competenties van de medewerkers;
  • De laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Door Rostislav Ilchenko, ledenadviseur Internationaal Ondernemen bij evofenedex;
  • Praktische workshops rondom douaneaangiften, btw, samenwerken met andere afdelingen en ICC Incoterms® 2020.

Wat neem jij van deze dag mee naar je werk?

  • Inzicht in het veranderende vakgebied van de binnendienstmedewerker en wat dit van jou als professional vraagt;
  • Inspiratie en kennisuitwisseling rondom douaneaangiften en ICC Incoterms® 2020;
  • Praktische handvatten voor hoe jij je rol als binnendienstmedewerker kunt verstevigen binnen jouw organisatie;
  • Hernieuwde energie na een leuke dag, waarin je naast kennis opdoen hebt kunnen sparren en netwerken met je vakgenoten.
Locatie:
De Landgoederij, Bunnik
Datum:
19-4-2023
Tijdstip:
9.00 - 17.00 uur
Prijs:
€ 445,00 ex. BTW
Ledenprijs:
€ 345,00 ex. BTWMeer informatie

Belangrijke informatie

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events