skipToContentskipToFooter

De middag waar jij als binnendienstprofessional bij moet zijn

In één middag alles weten over veranderende wet- en regelgeving en inzicht opdoen over wat dit betekent voor jou als medewerker van de afdeling binnendienst? Reserveer dan donderdag 20 juni in je agenda en kom naar de Dag van de Binnendienst in het Fletcher Hotel-Restaurant Sparrenhorst-Veluwe in Nunspeet.

Het vak van de binnendienstmedewerker anno 2024 wordt steeds complexer en dat komt niet in de laatste plaats door nieuwe wet- en regelgeving. Op deze middag krijg je meer te horen over actuele wetgeving waarmee jij als binnendienstmedewerker te maken hebt. Denk bijvoorbeeld aan de CBAM, CSRD, IMVO-wetgeving en de ontbossingswet (EUDR). We nemen een deep dive in wat deze wetgeving betekent voor het werk van de binnendienstmedewerker. Tegelijkertijd bekijken we wat de impact is op de samenwerking met stakeholders zoals sales, leveranciers, de douane en natuurlijk de klant. Tenslotte kun je op deze middag je kennis bijspijkeren via de diverse praktische workshops.

Kortom: als binnendienstprofessional is dit een middag waar je bij moet zijn. Met de kennis en ervaring die jij deze dag opdoet, kun jij jouw rol in deze veranderende wereld nog beter vervullen. Dit evenement is exclusief voor leden van evofenedex

Enkele hoogtepunten uit het programma

  • Keynote Anthio Straten, Senior Manager Customs & Compliance bij Capri Holdings (waaronder de merken Versace, Michael Kors en Jimmy Choo vallen) neemt je mee in nieuwe tradecompliance wet- en regelgeving die eraan komt en hoe jij je binnendienstorganisatie daar het beste op in kunt richten.
  • Een inspirerend verhaal van Michiel Ouwehand, docent International Trade & Logistics bij evofenedex, over verandermanagement. Hoe blijf je op de hoogte van veranderende wet- en regelgeving en hoe werk je hierin samen met andere afdelingen?
  • Willemijn Gwanmesia, projectleider bij evofenedex, neemt je aan de hand van een praktisch stappenplan mee in hoe jij IMVO verankert binnen jouw organisatie.
  • Praktische workshops rondom DMS, ICC Incoterms® 2020, digitalisering en het herkennen van en anticiperen op culturele verschillen. 
Locatie:
Fletcher Hotel-Restaurant Sparrenhorst-Veluwe
Datum:
19-6-2024
Tijdstip:
12.00 - 17.00 uur
Prijs:
€ 199,00 ex. BTW
Ledenprijs:
€ 199,00 ex. BTWMeer informatie

Belangrijke informatie

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events