skipToContentskipToFooter

Dit jaar staat de Dag van de Gevaarlijke Stoffen in het teken van de PGS 37-2. Wat houdt deze richtlijn in, welke gevolgen heeft dit voor jouw logistieke operatie en welke stappen kun je nemen om de risico’s bij de opslag van lithiumbatterijen te verminderen? Dit en nog veel meer behandelen we tijdens de Dag van de PGS 37-2 op maandag 27 november. Meld je gratis aan en laat je informeren en inspireren door vakgenoten en experts.

Het gebruik van lithiumbatterijen is de laatste jaren sterk toegenomen. Denk maar aan batterijen in elektrische fietsen, en telefoons, maar ook medische apparaten. De opslag van deze producten brengt specifieke risico’s met zich mee. De richtlijn is opgesteld om deze risico's te beheersen. Ieder bedrijf dat iets doet met lithiumbatterijen en/of accu's krijgt met de PGS 37-2 te maken. Welke impact dit heeft op jouw organisatie, vertellen we op de Dag van de Gevaarlijke Stoffen.

Dit evenement is gratis en exclusief voor leden van evofenedex.

Locatie: Zoetermeer

Datum: 27-11-2023

Tijdstip: 09.30

Ledenprijs: Gratis

Het maximaal aantal deelnemers voor de dag van de PGS37-2 is bereikt. Het is mogelijk je hieronder aan te melden voor de reservelijst. Wij nemen contact met je op over de mogelijkheden. 

Belangrijke informatie over het evenement

Alles wat je wilt weten over deze bijeenkomst

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events