Douanezaken & trade compliance - webinar

In deze turbulente tijd is het douanevakgebied volop in ontwikkeling.

De wereld van de internationale handel is aan grote veranderingen onderhevig. Ook op het gebied van douane en trade compliance zijn er volop veranderingen. Veelal zijn het strategische ontwikkelingen die impact hebben op fundamentele bedrijfsprocessen. In dit webinar praten specialisten je bij.

  Locatie:
  Online (eigen computer of laptop)
  Datum:
  08 oktober 2020
  Tijdstip:
  10.00 uur
  Prijs:
  € 0,00
  Ledenprijs:
  € 0,00 Meer informatie

  Zo werkt de Douane aan de omzetting van de aangiftesystemen (AGS) naar DMS. Hoe ontwikkelt COVID-19 zich, komen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk tot een handelsakkoord of niet en welke invloed heeft dit op het vakgebied douane en trade compliance? Wees voorbereid op al deze ontwikkelingen en doe mee aan dit webinar voor douane professionals, georganiseerd door evofenedex in samenwerking met Deloitte en SAP.

  Hoe verloopt dit webinar?

  Dit webinar wordt gehouden met behulp van Microsoft Teams. We starten stipt om 10.00 - 11.30 uur. Het webinar duurt circa 90 minuten. Zorg dat je 5 of 10 minuten van te voren klaar zit met een kop koffie of thee. Dit webinar wordt geleid door Godfried Smit (Manager European Affairs bij evofenedex). Tijdens het webinar is ruimte tot het stellen van vragen aan alle sprekers.

  Belangrijke informatie

  Onze adviseur Daniëlle
  Contact

  Vragen over een evenement?

  Daniëlle en haar team helpen je graag verder