Duurzaam ondernemen van A tot Z

Kom alles te weten over de verduurzaming van jouw organisatie en logistiek

Hoe kan ik zelf mijn bedrijf verduurzamen? Welke duurzaamheidsregelgeving staat mij te wachten? Is het nu al de tijd om over te stappen op elektrisch vervoer?

Jij wilt aan de slag met het verduurzamen van jouw bedrijf. In onze driedelige webinarreeks vertellen we hoe jouw bedrijf eenvoudig stappen zet om duurzamer te worden. En hoe je op deze manier ook steeds efficiënter gaat werken.

Met sprekers van o.a.

Logo duurzaamheidswebinar sprekers

Volg onze drie webinars

In elk webinar komen vier experts of bedrijven aan het woord, die je informeren en inspireren om te verduurzamen. Zo komen de actuele wet- en regelgeving aan bod, maar ook makkelijk te gebruiken innovaties. We geven je nieuwe inzichten in onderwerpen zoals duurzame samenwerking. Na het volgen van deze reeks heb je praktisch toepasbare kennis opgedaan voor de dag van morgen én overmorgen.

Certificering
Wanneer je alle webinars hebt gevolgd, ontvang je ons Duurzaam Ondernemen certificaat. Hiermee toon je aan op de hoogte te zijn van de meest actuele duurzame ontwikkelingen in de logistiek en supply chain. Bekijk het hele programma.

Locatie:
Online
Datum:
20 januari 2022
Tijdstip:
10.30 - 12.10 uur
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie


 

Bekijk de inhoud van de drie webinars

Van klimaatakkoord tot CO2-footprint naar circulair business model