skipToContentskipToFooter

Hoe denken politieke partijen over handel en logistiek?

De verkiezingen van 2023 naderen snel en de Nederlandse politieke arena is ongekend onrustig. Op het hoogtepunt van deze verkiezingskoorts organiseert evofenedex op 3 november het enige debat dat exclusief aandacht heeft voor handel en logistiek: het grote handels- en logistiekdebat 2023. Dit debat is de kans om de visies en plannen van politieke partijen te horen over de wereld van handel en logistiek, die van invloed is op ons dagelijks leven, onze bedrijven en onze toekomst.

Stellingen

Aan de hand drie onderwerpen kruisen kandidaat-Tweede Kamerleden van diverse partijen de degens over de kwesties die onze economie vormgeven. Maak mee hoe ze hun standpunten verdedigen en voorstellen doen over onderwerpen zoals:

  1. Internationale Handel: Hoe kan Nederland zijn positie in de wereldwijde handel versterken en hoe gaan we om met internationaal verantwoord ondernemen en brede welvaart?
  2. Duurzaamheid en Digitalisering: Hoe geven de handel en logistiek een rol in het behalen van onze klimaatdoelen? Kan digitalisering hierbij helpen en moeten bedrijven ondersteunt worden om deze stappen te zetten
  3. Logistieke Infrastructuur: Wat zijn de plannen om onze logistieke infrastructuur te moderniseren. Is er nog de politieke wil om onze infrastructuur bij de top van de wereld te laten horen? Welke rol speelt onze infrastructuur in de uitdagingen van onze tijd?

Waar en wanneer?

Op 3 november nemen vooraanstaande vertegenwoordigers van Nederlandse politieke partijen het tegen elkaar op. Het debat wordt georganiseerd in het magazijn van evofenedex in Zoetermeer. Laat dit debat je inspireren en helpen om weloverwogen beslissingen te nemen tijdens de verkiezingen van 2023.

Je kan dit debat online terugkijken via onze website.

Vragen over onze standpunten?

Neem contact op met Jurgen van der Sloot, manager Public Affairs.

Jurgen