Hoe overtuig ik mijn directie van een nieuw WMS?

Wat is de toegevoegde waarde van een WMS?

Lange orderdoorlooptijden, fouten bij het order verzamelen en inruimen van goederen, veel administratieve handelingen en voorraadverschillen. Zijn dit situaties waar je regelmatig mee te maken hebt? Een Warehouse Management Systeem lijkt de oplossing. Een forse investering, maar is ook daadwerkelijk snel terug te verdienen.

Om de directie te overtuigen, is het essentieel dat je in staat bent de verschillen tussen de huidige en de nieuwe situatie met een WMS systeem helder weer te geven. Een onderbouwde business case met een beschrijving van de processen is hierbij noodzakelijk.

Ben jij op zoek naar een nieuw WMS en wil je de organisatie duidelijk maken hoe dit bijdraagt aan de winstgevendheid van je bedrijf? Kom dan naar deze workshop en krijg praktische handvatten.

Locatie:
evofenedex, Zoetermeer
Datum:
30 oktober 2018
Tijdstip:
15.00 – 19.30 (excl. ontvangst en borrel)
Prijs:
€ 349,00
Ledenprijs:
€ 249,00 Meer informatie

Ongeveer twee weken voor de bijeenkomst neemt de workshopleider Arjen Lagerweij contact met je op om de uitdagingen waar je tegenaan loopt, door te nemen. Daarbij kun je tot twee weken van tevoren vragen mailen naar evenementen@evofenedex.nl. Al deze vragen worden tijdens de workshop behandeld.

Belangrijke informatie

Alles wat je moet weten over dit evenement
Danielle Fieret
Contact

Vragen over dit evenement?

Daniëlle en haar team helpen je graag verder