Incoterms webinar - Voor- en nadelen van FCA

Iedere derde dinsdag van de maand om 10.30 uur een Incoterms onderwerp uitgelicht.

Incoterms®-condities zijn een belangrijk aspect van internationale handel. Het is ook een belangrijk onderwerp waar de specialisten van onze ledendesk iedere week vragen over ontvangen. Ondanks alle vragen die er over Incoterms bestaan, is niet iedereen in de gelegenheid een cursus of masterclass Incoterms te volgen. Daarom organiseren we nu een serie van zes Incoterms-webinars. Elke derde dinsdag van de maand start om 10.30 uur een half uur sessie waarmee je je Incoterms-kennis kunt opfrissen vanachter je computer.

Locatie:
Online (eigen computer of laptop)
Datum:
19 november 2019
Tijdstip:
10.30 - 11.00 uur
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

Tijdens iedere webinar staat steeds een onderwerp centraal. Ook hebben deelnemers de mogelijkheid tot het stellen van vragen over hun eigen praktijksituatie. Als je geen vragen hebt, luister je mee naar de vragen van anderen. De onderwerpen voor de aankomende webinars:

15 oktober - Risico’s van DDP voor de verkoper 
19 november - Voor- en nadelen van FCA
17 december - Risico-overgang: CPT versus CFR 

Hoe verloopt een Incoterms-webinar?

Iedere Incoterms-webinar start stipt om 10.30 uur en duurt een half uur. Zorg dus dat je geluid aanstaat en je er klaar voor zit met een kop koffie of thee. De webinar start met een Incoterms-specialist die het onderwerp van die sessie in een kwartier behandelt. Vervolgens wordt de resterende tijd gebruikt om per chat vragen te stellen. De vragen zullen mondeling worden beantwoord, zodat alle deelnemers aan de webinar er profijt van hebben. De Incoterms-webinars zijn kosteloos voor evofenedex leden.

Belangrijke informatie

Onze adviseur Daniëlle
Contact

Vragen over een evenement?

Daniëlle en haar team helpen je graag verder