introductie blockchain in de logistiek

Praktisch gebruik van blockchain in de logistieke praktijk van alledag

Iedereen heeft de term wel eens gehoord: Blockchain. Maar slechts weinigen weten precies wat het inhoudt. En nog veel minder logistiek professionals weten wat met je met deze nieuwe technologie kunt doen. Daarom gaan we in dit webinar in op praktische toepassingen van de Blockchain-technologie in het logistieke proces. 

Want of het nu gaat om het afhalen van een container in de haven, of het verzenden van vertrouwelijke gegevens naar de andere kant van de wereld, blockchain biedt mogelijkheden die processen in de logistiek en supply chain sneller, makkelijker en veiliger maken. In een uur vertellen experts de actuele ontwikkelingen in de markt en leer jij welke toepassingen er voor jouw logistieke operatie al mogelijk is.
 

Locatie:
Online
Datum:
02 november 2021
Tijdstip:
10.30 - 11.00 uur
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

Sprekers

  • Victor van Hulst – program manager Spark Living Lab
  • Stefan Heeringa -  project manager supply chain evofenedex

Blockchainconsortium Spark heeft doel het verkennen van  toepassingen van blockchain-technologie in supply chains en logistiek.  Dit doen zij in het bijzonder voor mkb’ers, om hun een betere toegang te bieden tot deze technologie. In het Spark! Living Lab nemen onder andere deel: de Hogeschool Windesheim, evofenedex, UAS, TU Delft, TNO, Blocklab, STC, Fifth Chrome en Supply Chain Finance Community.
 

Wat je nog meer moet weten