skipToContentskipToFooter

Jaarbeurs, Utrecht | 8, 9 en 10 november 2022

De logistiek van morgen is smart, safe en sustainable. En het liefst allemaal tegelijk. Logistica Next neemt je mee naar de logistiek van morgen. Met inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen. Wil je ontdekken hoe je jouw logistieke operatie klaar maakt voor de dag van morgen en overmorgen? Kom dan naar Logistica Next op 8, 9 en 10 november in de Jaarbeurs. Want morgen begint hier!

Kennistheaters

Op de Logistica Next komt de top van logistiek Nederland aan het woord. Het evenement telt maar liefst vier theaters. evofenedex verzorgt per dag – samen met BMWT – zes inhoudelijke sessies in het theater Gezond en Veilig Magazijn. Je krijgt concrete tips en handvatten om jouw logistieke operatie veiliger en gezonder te maken. Ook kun je in gesprek met experts en vakgenoten. Je kunt je voor deze sessies aanmelden tijdens je registratie voor de beurs. Dit zijn de kennissessies van evofenedex:

 • Aan de slag met  de Code Gezond en Veilig Magazijn
  Of je nu een starter bent of een expert op het gebied van gezond en veilig werken, een ongeluk zit in een klein hoekje. De Code Gezond en Veilig Magazijn helpt je om de veiligheidsaanpak in jouw magazijn naar een hoger niveau te tillen. Dit is een ‘code’ die ondernemers precies die praktische tips en handvatten biedt om op een betaalbare manier van het magazijn een gezonde en veilige werkplek te maken. In deze sessie vertellen Jan Hommes (BMWT) en Sander Nieuwenhuizen (evofenedex) hoe je hiermee aan de slag gaat.
 • Tips voor een gezond en veilig magazijn van Beter Bed en Smurfit Kappa
  Een gezond en veilig magazijn kost tijd, energie en geld. Maar het levert je ook veel op. Denk bijvoorbeeld aan minder schades, minder ongevallen en een hogere medewerkerstevredenheid. Hoe werkt dit in de praktijk? En wat kun je leren van andere bedrijven? In deze sessies delen Beter Bed en Smurtfit Kappa - leden van evofenedex - de aanpak van hun veiligheidsproject en behandelen hierbij de hoogtepunten en de geleerde lessen.
 • Leren van (bijna-)incidenten en melden van ongevallen
  Een ongeluk zit in een klein hoekje. In een logistieke omgeving kan dit helaas enorme gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan incidenten met intern transport of gevaarlijke stoffen. Maar wanneer moet je zo’n ongeval melden en wie doet dit waar? Hoger Veiligheidskundige Hans Stegeman geeft je alle antwoorden. Ook geeft hij tips en handvatten om te leren van bijna-ongevallen op de werkvloer. “Dit zijn ‘cadeautjes’ die je met beide handen moet aanpakken”, aldus Stegeman. Na de sessie ontvang je de exclusieve evofenedex poster over melden van ongevallen: wanneer, wie, wat en waar?
 • Hoe zorg je voor een veiligheidsaanpak die werkt? 
  Investeren in een gezonde en veilige werkomgeving zorgt niet alleen voor minder schades en ongevallen, maar heeft ook een positieve impact op de bedrijfscontinuïteit en medewerkerstevredenheid. Ondanks de toegenomen aandacht voor gezond en veilig werken gebeuren er nog steeds teveel (bijna) ongevallen. Maar hoe voorkom je dit en zorg je voor een veiligheidsaanpak die werkt? Veiligheidskundige André de Ruijter geeft je tips en handvatten om de basis op orde te krijgen. Met onder meer aandacht voor de RI&E, het plan van aanpak, draagvlak en evalueren.
Locatie:
Utrecht
Datum:
7-11-2022
Tijdstip:
drie dagen
Prijs:
Gratis
Ledenprijs:
GratisMeer informatie

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events