Masterclass b2b e-commerce via Alibaba.com

Optimaliseer je exportactiviteiten met Alibaba.com. Maak tijdens deze masterclass kennis met de vele mogelijkheden van 's werelds grootste b2b e-commerceplatform

Op donderdagmiddag 7 juli 2022 houdt ondernemersvereniging evofenedex een masterclass over succesvol exporteren via b2b e-commerce marktplatformen. Aanleiding is dat uit onderzoek blijkt dat het Nederlandse bedrijfsleven dit kanaal onvoldoende inzet om zijn business een (extra) boost te geven. Een gemiste kans, zeker nu de COVID-19-pandemie de digitale transitie in een stroomversnelling heeft gebracht.

Met name mkb-bedrijven hebben echter niet altijd genoeg kennis en ervaring om het e-commercekanaal succesvol in te zetten voor het uitbreiden van hun exportactiviteiten. Maak in deze masterclass kennis met Alibaba.com, 's werelds grootste e-commerceplatform voor mkb’ers voor online b2b-verkoop. Experts van dit bedrijf zetten de vele mogelijkheden voor je uiteen en lichten die toe met praktijkcases.

Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. De Masterclass is exclusief toegankelijk voor leden van evofenedex.

Locatie:
evofenedex, Zoetermeer
Datum:
07 juli 2022
Tijdstip:
13.00 - 16.30 uur
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

Belangrijke informatie

nijs evofenedex
Contact

Vragen over een evenement?

Nijs en zijn team helpen je graag verder