Arbeidsrecht is continu in ontwikkeling

In 40 minuten ben je up-to-date op het gebied van arbeidsrecht

Er verandert veel op het gebied van het arbeidsrecht. De Wab (Wet arbeidsmarkt in balans) heeft het ontslagrecht gewijzigd en ook wijzigingen met zich meegebracht voor de inzet van flexibele arbeid en de berekening van de transitievergoeding. Door de coronacrisis zijn veel bedrijven in zwaar weer terecht gekomen en zijn er hulpmaatregelen door de overheid opgetuigd (waaronder de NOW), om deze periode met een terugval in omzet te overbruggen. Voor sommige bedrijven is deze steun niet voldoende en zijn daardoor genoodzaakt te reorganiseren.

Deze masterclass vindt plaats tijdens het online kennisevent Mens&werk in de logistiek en is afzonderlijk te volgen.

Locatie:
Online
Datum:
29 oktober 2020
Tijdstip:
10.30 uur
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

In deze online masterclass Veranderingen in het arbeidsrecht komen de belangrijkste actualiteiten van het afgelopen jaar aan de orde en zullen wij ook vooruitkijken wat er in 2021 zal veranderen. Anneke Nijk, advocaat Lexence advocaten, en Marinke Roebersen, jurist evofenedex, praten je in 40 minuten bij. Als deelnemer ben je na het volgen van de masterclass op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet je hoe je je moet voorbereiden op de komende wijzigingen in het arbeidsrecht.

Onderdeel van HR-event

Deze masterclass is onderdeel van het online evenement Mens&werk in de logistiek op 29 oktober. DE coronacrisis heeft ons geleerd dat je als organisatie wendbaar en flexibel moet zijn om je snel te kunnen aanpassen aan een veranderende arbeidsmarkt en werkomgeving. Tijdens dit evenement gaan we in op de veranderingen op de (logistieke) arbeidsmarkt. Je kunt je gratis aanmelden voor het evenement of de masterclass arbeidsrecht. De masterclass duurt 40 minuten en is te volgen om 10.30 uur en 11.40 uur.

Alles wat je moet weten over dit evenement

Alles wat je moet weten over dit evenement
Onze adviseur Daniëlle
Contact

Vragen over een evenement?

Daniëlle en haar team helpen je graag verder