skipToContentskipToFooter

De volgende stap naar een toekomstbestendige organisatie

Hoe maak je je logistieke en handelsoperatie slimmer en efficiënter om toekomstbestendig te zijn in een veranderende arbeidsmarkt? Hoe krijg je de juiste mensen met de juiste vaardigheden op de juiste plaats en het juiste moment? Dit zijn uitdagingen die vragen om oplossingen buiten de gebaande paden. De beste oplossing hangt sterk af van de specifieke uitdagingen die je als bedrijf ondervindt. Op het kennisevent ‘Mens&werk in de handel en logistiek’ op 7 november geven we je praktische tips en handvatten voor deze complexe vraagstukken.

Terwijl de waan van de dag regeert, word je als ondernemer bijna dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van de veranderende arbeidsmarkt: personeelstekort door vergrijzing, ziekteverzuim en hoge werkdruk. Toch kun je met kleine stappen ook grote effecten realiseren. Waar liggen bijvoorbeeld de quickwins in je logistieke operatie om efficiënter te werken en arbeidsuren te besparen? Zijn er technologische ontwikkelingen die wellicht toegankelijker zijn dan je op dit moment denkt? En hoe zet je de beschikbare medewerkers, met ieder hun eigen vaardigheden, zo optimaal mogelijk in? 

Op ‘Mens&werk in de handel en logistiek’ zet je de volgende stap richting een duurzame, wendbare en toekomstbestendige organisatie.

Locatie:
evofenedex, Zoetermeer
Datum:
30-10-2023
Tijdstip:
9.00 - 14.30 uur
Prijs:
Gratis
Ledenprijs:
GratisMeer informatie

Belangrijke informatie over het evenement

Alles wat je moet weten over deze bijeenkomst

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events