skipToContentskipToFooter

Gratis webinar exclusief voor leden van evofenedex

Of je nu al jaren over de grens onderneemt of dat je je eerste stappen zet richting het buitenland; het is essentieel om te voldoen aan wet- en regelgeving. Duidelijke afspraken met je handelspartners zorgen ervoor dat jij je risico’s zo goed mogelijk afdekt. Hoe beter je alles van tevoren regelt, des te minder kans heb je op gedoe achteraf. 

Wat neem jij mee uit dit webinar?

Bij evofenedex ontvangen we maandelijks tientallen juridische vragen van onze leden. Voor dit webinar hebben we hier een aantal veel voorkomende onderwerpen uit geselecteerd. We gaan tijdens het webinar in op praktische tips en op valkuilen die voorkomen bij:

  • Algemene voorwaarden bij export;
  • Een overeenkomst met een distributeur of handelsagent;
  • Een internationale koopovereenkomst. 

Juridisch advies via evofenedex

Onze bedrijfsjuristen adviseren lidbedrijven van evofenedex bij praktische juridische zaken. Denk bijvoorbeeld aan het juridisch checken van een contract, aan een quickscan op de algemene voorwaarden of aan het opstellen van een koopovereenkomst. Als het behandelen van een vraag niet meer dan een uur kost dan zit dit bij het lidmaatschap inbegrepen. Is een vraagstuk complexer dan wordt het beantwoorden ervan maatwerk en schakelen we, als dit nodig is, een derde partij in.

Locatie:
Online
Datum:
7-6-2023
Tijdstip:
15.00 - 16.00 uur
Prijs:
Gratis
Ledenprijs:
GratisMeer informatie

Belangrijke informatie

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events