Word een toekomstbestendige teamleider

Jij en jouw team toekomstbestendig!

De (arbeids)markt is continu aan het veranderen, dit is ook merkbaar op de werkvloer. Als leidinggevende in magazijnen en distributiecentra heb je hier dagelijks mee te maken. De vraag naar logistiek personeel is groot en het aanbod beperkt.

Werkzaamheden veranderen door bijvoorbeeld automatisering en digitalisering. De teams waaraan je leiding geeft zijn divers, allen zijn individuen met een andere achtergrond, ervaring en vaardigheden. Als teamleider wordt een hoge mate van flexibiliteit van je gevraagd. Je hebt bijvoorbeeld te maken met verschillende generaties en culturen, maar ook flexibele contracten en functies die veranderen.

Hoe ga je om met al deze veranderingen en diversiteit? Hoe haal je (logistiek)personeel binnen? Hoe spreek je ze aan? En hoe blijft iedereen gemotiveerd? Kun je ze laten doorstromen?

Wij organiseren vrijdag 16 maart de bijeenkomst ‘Teamleider van de toekomst: Ben jij al flexibel genoeg?’. Hier krijg je antwoord op deze vragen. Tijdens deze dag kan je twee workshops volgen. We bereiden je als (logistiek)teamleider voor op een toekomst, waarbij je flexibeler moet omgaan met het aansturen van jouw team. Zo word jij én jouw team toekomstbestendig!

Locatie:
evofenedex, Zoetermeer
Datum:
16 maart 2018
Tijdstip:
10:30 - 15:40 (excl. ontvangst en borrel)
Prijs:
€ 229,00
Ledenprijs:
€ 129,00

Tijdelijke actie voor oud-cursisten!

Heb je in de afgelopen jaren de opleiding Logistiek teamleider bij ons gevolgd? Dan krijg je korting op het evenement. Houd je e-mail in de gaten voor jouw unieke promotiecode.

Belangrijke informatie

Alles wat je moet weten over dit evenement
Daniëlle
Contact

Vragen over een evenement?

Daniëlle en haar team helpen je graag verder