skipToContentskipToFooter

Het Trade Compliance Congres is hét congres voor trade compliance professionals van internationaal ondernemende bedrijven om je netwerk te vergroten, je te laten inspireren en te informeren over de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Het congres is een initiatief van Customs Knowledge en evofenedex.

Het congres heeft een plenair gedeelte met inspirerende presentaties. Zo zal prof. dr. ir. André Nijhof van de Nyenrode Business Universiteit in zijn keynote ingaan op de ingrijpende gevolgen voor de inrichting van ketens en vraagstukken als gevolg van veranderende wet- en regelgeving zoals de EU taxonomy, CSRD en due diligence wetgeving. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe je duurzame ambities praktisch implementeert in de operatie. 

Daarnaast zijn er verschillende themasessies rondom actuele onderwerpen zoals trade compliance in relatie tot Incoterms® 2020 en oorsprong, trade management, valkuilen in de exportcontrole en kinderarbeid. We sluiten de dag af met tips en suggesties hoe een trade compliance team op te bouwen en een paneldiscussie. Kijk voor het volledige programma in de openklapper onderaan deze pagina.

Locatie:
Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Datum:
5-10-2022
Tijdstip:
9.30 - 16.30 uur
Prijs:
€ 395,00 ex. BTW
Ledenprijs:
€ 299,00 ex. BTWMeer informatie

Belangrijke informatie

Alles wat je moet weten over deze bijeenkomst

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events