skipToContentskipToFooter

En nu aan de slag

Reserveer 12 juni in je agenda en kom naar het jaarlijkse Trade Compliance Congres in Veenendaal. 

We wisten al een tijdje dat er regels aan zaten te komen, maar nu krijgen ze ook echt hun beslag. Denk aan de CBAM, EUDR en de CSRD. Maar ook toenemende sancties zijn en blijven punten van aandacht. Het bedrijfsleven klaagt regelmatig; niet alleen over die groeiende regeldruk maar ook omdat niet alles even duidelijk is. Informatie is versnipperd en niet volledig. En tot hoe ver reikt je verantwoordelijkheid in de keten nu eigenlijk? 

Is het dan echt zo onduidelijk allemaal en kun je daarom maar beter even afwachten? evofenedex en Customs Knowledge vinden van niet. Natuurlijk brengen nieuwe regels vragen met zich mee en ga je in de praktijk tegen zaken aanlopen die je van tevoren niet hebt voorzien, maar er is ook een hoop wél duidelijk. Alle reden dus om over te schakelen naar de actiestand en echt werk te maken van trade compliance.

Wij beloven je dat je aan het eind van deze dag met waardevolle tips, suggesties en inspiratie naar huis gaat. Zaken waarmee je de volgende dag meteen in jouw organisatie aan de slag kunt gaan. Investeer dus een dagje van je tijd en reis op 12 juni af naar het Trade Compliance Congres in Veenendaal. Zien we je daar?

Enkele hoogtepunten uit het programma

  • Key note van Albert Veenstra van de Rotterdam School of Management over hoe jij als organisatie verdere stappen kunt zetten op het gebied van trade compliance.
  • Een heldere analyse van Godfried Smit van de ontwikkelingen vanuit Europa die van invloed zijn op trade compliance.
  • Themasessies over CBAM, ontbossing, export- en importsancties en de juridische consequenties van trade compliance-regelgeving. 
Locatie:
Van der Valk Hotel Veenendaal
Datum:
11-6-2024
Tijdstip:
9.30 - 16.30 uur
Prijs:
€ 495,00 ex. BTW
Ledenprijs:
€ 345,00 ex. BTWMeer informatie

Belangrijke informatie

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events