Wat zijn de standpunten van de politieke partijen?

Meld je aan voor het debat op vrijdag 5 maart 10.30 - 11.45 uur

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen gaan op vrijdag 5 maart kandidaten van verschillende politieke partijen met elkaar in debat over de economische impact van handel en logistiek. Meld je aan voor dit debat en kom meer te weten over de standpunten en visies van de verschillende partijen op het gebied van handel en logistiek. 

Op woensdag 17 maart mogen we naar de stembus om onze volksvertegenwoordigers voor de komende 4 jaar te kiezen. Door de coronacrisis beseffen we nog eens hoe belangrijk handel en logistiek zijn voor Nederland. De beschikbaarheid van levensmiddelen en medische hulpmiddelen en apparatuur stond onder druk, maar juist door een efficiënt logistiek systeem bleef Nederland doordraaien. 

Kandidaten in debat

De kandidaten gaan, volledig coronaproof, in het magazijn van evofenedex met elkaar in debat. De kandidaten kruisen de degens aan de hand van 3 stellingen, die worden ingeleid door verschillende ondernemers. Toont de coronacrisis aan dat er meer bevoegdheden naar Brussel moeten? Is het nog wel zinvol om nieuwe infrastructuur aan te leggen, terwijl de huidige infrastructuur vaak in slechte staat van onderhoud blijft? In hoeverre zijn investeringen in logistiek cruciaal om onze welvaart te behouden? Het debat is digitaal. Meld je aan zodat je te weten komt hoe de kandidaat Kamerleden aankijken tegen de uitdagingen op het gebied van handel en logistiek.
 

Locatie:
Online (eigen computer of laptop)
Datum:
05 maart 2021
Tijdstip:
10:30 - 11:30
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

Impuls voor bedrijfsleven

De uitslag van de verkiezingen bepaalt welk kabinet er gevormd kan worden en daarmee ook de inhoud van het regeerakkoord. Voor handels- en productiebedrijven is het belangrijk dat de belangen op het gebied van logistiek en internationale handel voldoende worden geborgd in het akkoord. Met een goed beleid op deze thema’s kan Nederland sterker uit de crisis komen en kan de economie weer herstellen. 

 “De komende verkiezingen zijn voor handels- en productiebedrijven heel belangrijk. Het volgende kabinet moet Nederland uit de coronacrisis leiden. Vraagstukken als de houdbaarheid van het logistieke systeem, de flexibiliteit op de arbeidsmarkt, het aangaan van nieuwe handelsverdragen en de digitaliseringslag voor het mkb liggen daarbij op tafel. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe de deelnemers aan ons debat tegen deze grote vraagstukken aankijken”, aldus Machiel van der Kuijl, algemeen directeur evofenedex.
 

nijs evofenedex
Contact

Vragen over een evenement?

Nijs en zijn team helpen je graag verder