Webinar data en digitalisering - Trends in Warehousing

Zo start je met digitalisering

De economie draait op volle toeren en dat is merkbaar in de magazijnen en distributiecentra. Klanten worden steeds veeleisender, buitenlandse platforms rukken op en bedrijven kunnen ternauwernood aan de snelle doorlooptijd, ultieme service en gewenste prijs-kwaliteitsverhouding voldoen. Logistieke optimalisatie, data en digitalisering brengen kansen met zich mee om te blijven voldoen aan de gevraagde klantwaardeMaar hoe begin je hiermee? En wat zijn passende vormen voor jouw bedrijfsvoering? We behandelen het in de webinar 'data en digitalisering'.

Data en digitalisering

Klanten en afnemers willen steeds meer informatie ontvangen over producten en diensten. Die informatie is alleen te leveren als deze verzameld wordt, beschikbaar en bereikbaar is binnen het bedrijf. Er zijn vele mooie systemen voor automatisering of digitalisering, maar daar kun je eigenlijk weinig of zelfs niks mee als de data die erin staat niet klopt. Zo is bijvoorbeeld een WMS nutteloos als er geen - of onjuiste - data instaat. Digitalisering of het opbouwen van een digitale core is geen doel op zich. Wel een doel kan zijn om nieuwe online afzetkanalen te benutten. Ook hiervoor geldt dat de basis begint bij het realiseren van correcte en volledige data. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Projectmanager Supply Chain Management Stefan Heeringa neemt je in een half uur mee in de wereld van data en digitalisering in magazijnen. Onderwerpen die hij bespreekt zijn onder meer klantwaarde, bedrijfsstrategie, werkzaamheden, bedrijfscultuur en de investering.

Locatie:
Online (eigen computer of laptop)
Datum:
14 april 2020
Tijdstip:
10.00 uur - 10.30 uur
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

Tijdens iedere webinar staat steeds een onderwerp centraal. Ook hebben deelnemers de mogelijkheid tot het stellen van vragen over hun eigen praktijksituatie. Als je geen vragen hebt, luister je mee naar de vragen van anderen.

Hoe verloopt een webinar?

Iedere webinar start stipt om 10.00 uur en duurt een half uur. Zorg dus dat je geluid aanstaat en je er klaar voor zit met een kop koffie of thee. De webinar start met een specialist die het onderwerp van die sessie in een kwartier behandelt. Vervolgens wordt de resterende tijd gebruikt om per chat vragen te stellen. De vragen zullen mondeling worden beantwoord, zodat alle deelnemers aan de webinar er profijt van hebben. De webinars zijn kosteloos voor evofenedex leden.

Belangrijke informatie

Onze adviseur Daniëlle
Contact

Vragen over een evenement?

Daniëlle en haar team helpen je graag verder