Webinar met tips om veilig en gezond te blijven werken

Laat je inspireren door specialisten van evofenedex, TNO en Buro voor Fysieke Arbeid

Het coronavirus en het Coronaprotocol Transport en Logistiek hebben invloed op het werken in het magazijn. Hoe zorg je er als magazijnverantwoordelijke voor dat jouw medewerkers veilig en gezond kunnen werken in de anderhalvemetereconomie? Denk hierbij aan het bewaken van de 1,5 meter afstand, ergonomie, tilhulpmiddelen, de inrichting van het magazijn en de psychische factoren die het coronavirus met zich meenemen.

In deze webinar helpen specialisten van evofenedex, TNO en Buro voor Fysieke Arbeid je op weg om met behulp van quick wins veilig en gezond te kunnen blijven werken in het anderhalvemetermagazijn.

Locatie:
Online (eigen computer of laptop)
Datum:
15 juni 2020
Tijdstip:
10.00 uur - 11.30 uur
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

De sector transport en logistiek heeft een Coronaprotocol Transport en Logistiek opgesteld in overleg met de rijksoverheid. Het protocol biedt duidelijkheid aan werkgevers, opdrachtgevers, zzp'ers en werknemers (ook uitzendkrachten en oproepkrachten) over hoe er in het wegtransport en de logistiek veilig en gezond doorgewerkt kan worden ten tijde van de coronacrisis en de anderhalvemetereconomie. In deze webinar gaan we ook in op de gevolgen van het protocol bij fysiek werk in het magazijn.

Let op: er is nog slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Kun je er niet bij zijn of zit de webinar vol? Dan bieden we een alternatief

Belangrijke informatie

Onze adviseur Daniëlle
Contact

Vragen over een evenement?

Daniëlle en haar team helpen je graag verder