Webinar- ICC Incoterms® 2020 | onduidelijkheden in de praktijk

Duur: 45 minuten

Bij internationaal zakendoen is kennis van ICC Incoterms® 2020 belangrijk. Dat het een complex onderwerp is, blijkt wel uit het aantal vragen dat de ledenservice hier iedere week ontvangt. De complexiteit wordt ook bevestigd door de uitkomsten van een recent onderzoek naar het gebruik van ICC Incoterms® onder onze leden. Dit is voor ons de aanleiding om in een aantal webinars aandachtspunten bij het gebruik van Incoterms® mee te geven.

Locatie:
Online
Datum:
11 november 2021
Tijdstip:
09.30 of 11.00 uur
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

Aanmelden 09.30 uur
Aanmelden 11.00 uur


Uit onderzoek blijkt dat vier op de vijf bedrijven ervaart in de praktijk onduidelijkheid over de rechten en plichten van de gekozen ICC Incoterms® 2020-regels en bij 40% gaat het om interpretatieverschillen tussen koper en verkoper.

Tijdens dit webinar gaan we terug naar de basis en willen we verder inzoomen op veelgemaakte fouten aan de hand van verschillende praktijk cases. Waar komen deze onduidelijkheden vandaan en tot wat voor problemen kunnen die leiden in de praktijk?

Heb je al gedegen kennis over ICC Incoterms® en wil je meer de diepte in op dit onderwerp? Volg dan workshop of masterclass ICC Incoterms® 2020 bij ons.

nijs evofenedex
Contact

Vragen over een evenement?

Nijs en zijn team helpen je graag verder