Webinar Incoterms 2020 – Incoterms en keuze betalingsconditie

Deze webinar staat de relatie tussen betalingscondities en de ICC Incoterms® centraal.

Incoterms®-condities zijn een belangrijk aspect van internationale handel. Het is ook een belangrijk onderwerp waar de specialisten van onze ledendesk iedere week vragen over ontvangen. Ondanks alle vragen die er over Incoterms bestaan, is niet iedereen in de gelegenheid een cursus of masterclass Incoterms te volgen. Daarom organiseren we nu een serie van zes Incoterms-webinars. Om de maand, op elke derde dinsdag, start om 10.00 uur en om 11.00 uur een half uur durende sessie waarmee je je Incoterms-kennis kunt opfrissen vanachter je computer.

Aanmelden

Webinar 10.00 uur (vol)
Webinar 11.00 uur
(vol)

Locatie:
Online (eigen computer of laptop)
Datum:
21 april 2020
Tijdstip:
10.00 uur OF 11.00 uur
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

Tijdens iedere webinar staat steeds een onderwerp centraal. Ook hebben deelnemers de mogelijkheid tot het stellen van vragen over hun eigen praktijksituatie. Als je geen vragen hebt, luister je mee naar de vragen van anderen.

Hoe verloopt een Incoterms-webinar?

Iedere Incoterms-webinar start stipt om 10.00 uur of om 11.00 uur en duurt een half uur. Zorg dus dat je geluid aanstaat en je er klaar voor zit met een kop koffie of thee. De webinar start met een Incoterms-specialist die het onderwerp van die sessie in een kwartier behandelt. Vervolgens wordt de resterende tijd gebruikt om per chat vragen te stellen. De vragen zullen mondeling worden beantwoord, zodat alle deelnemers aan de webinar er profijt van hebben. De Incoterms-webinars zijn kosteloos voor evofenedex leden.

Belangrijke informatie

Onze adviseur Daniëlle
Contact

Vragen over een evenement?

Daniëlle en haar team helpen je graag verder