Webinar -Snel reageren op verstoringen binnen de supply chain

Deel 1 van de webinarreeks: De wendbare supply chain

Halffabricaten die maandenlang niet meer vanuit China geleverd worden. Een enorm toegenomen vraag naar desinfectiemiddelen bij particulieren en bedrijven. En een onverwacht tekort aan medewerkers in het distributiecentrum. Veel bedrijfstakken hebben de afgelopen tijd een disruptieve schokgolf in hun supply en demand ervaren. Een schokgolf waarvan de effecten nog steeds doordreunen in de totale supply chain. Naar verwachting kunnen we dergelijke golven vaker verwachten in de toekomst.

Wendbare logistieke keten

Door de coronacrisis is de noodzaak van een wendbare supply chain meer dan ooit aan de oppervlakte gekomen. Hoe kun je nu en in de toekomst als supply chain manager snel en effectief reageren op externe invloeden om verregaande verstoring te voorkomen? 

Locatie:
Online (eigen computer of laptop)
Datum:
17 juni 2020
Tijdstip:
16:00 - 17:00 uur
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

In dit webinar introduceert projectmanager SCM Nanne Schriek waarom een wendbare keten nu en in de toekomst noodzakelijk is. Maarten van Rijn, docent evenementenlogistiek aan de Breda University of Applied Sciences, vertelt hoe je je als keten kunt ontwikkelen naar een wendbare keten. Wat komt daarbij kijken en welke stappen moeten bedrijven zetten? Welke lessen kunnen we daarbij leren van andere sectoren?

 

Belangrijke informatie

Onze adviseur Daniëlle
Contact

Vragen over een evenement?

Daniëlle en haar team helpen je graag verder