Weet wat je te wachten staat wanneer je in de stad moet leveren

Bereid je voor op 2025

* Het webinar heeft het maximum aantal deelnemers bereikt. Begin 2021 organiseren wij nogmaals dit webinar. Houd hiervoor onze website in de gaten*

In 2025 moeten alle nieuwe vracht- en bestelauto’s die in een zero emissie zone rijden volledig emissievrij zijn. Vanaf dat jaar hebben namelijk 30 tot 40 gemeenten binnen Nederland de mogelijkheid om een aparte zero emissie zone in te stellen. Bedrijfs- en vrachtwagens mogen zo’n zone alleen inrijden als zij geen broeikasgassen, verontreinigende gassen en deeltjes uitstoten. Dit vormt een nieuwe uitdaging voor elk bedrijf die in de stad goederen vervoert. In dit webinar informeren we je over:

  • uitvoering van de wet- en regelgeving
  • vrijstellingen voor ouder wagenpark
  • subsidieregelingen voor compensatie wagenpark investeringen
  • overzicht van steden die deelnemen
  • boetes

Zo weet jij welke stappen je moet zetten om voorbereid te zijn op deze onvermijdelijke verandering.

Locatie:
Online (eigen computer of laptop)
Datum:
03 december 2020
Tijdstip:
10:30 - 11:30
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

Duurzamer wegtransport realiseren

De afspraak voor zero-emmissiezones zijn een onderdeel van een breder pakket aan maatregelen die al zijn afgesproken in 2014 in het kader van Green Deal ZES. Maar vanuit het Klimaatakkoord is er ook een maatregel waarop ondernemers zich de komende jaren moeten voorbereiden: het verminderen van de CO2-uitstoot. BigMile en Nextdriver zijn twee laagdrempelige en innovatieve oplossingen voor dit probleem. Tijdens het webinar presenteren zij de mogelijkheden van hun online applicaties.

Alles wat je moet weten over dit webinar

Schrijf je vandaag nog in