Met nieuwe inzichten je bedrijf duurzamer maken

Krijg een concreet overzicht van de eisen van het Klimaatakkoord, oplossingen uit de markt en inspirerende voorbeelden uit de praktijk

In het klimaatakkoord is afgesproken om in 2030 in Nederland 49% minder broeikasgassen uit te stoten dan in 1990. Zo komt al in 2025 de uitrol van Zero emissie zones in de binnensteden. Deze doelstellingen van de overheid blijven onveranderd. De duurzaamheidstransitie is voor het Nederlands bedrijfsleven onvermijdelijk. Ook zijn er juist nu bedrijven die duurzaamheid omarmen als een nieuwe kans om na de crisis weer te groeien.

Maar waar moet je als bedrijf beginnen? Welke oplossingen zijn er in de markt? En wat kun je leren van anderen? Om bedrijven te helpen met deze vraagstukken organiseren we een driedelige webinarreeks.

  • 27 augustus - Het Klimaatakkoord: wettelijke verplichtingen en kansen voor jouw toekomst
  • 3 september - Circulair ondernemen: het verleiden en organiseren van de keten
  • 10 september - Logistieke oplossingen voor de verduurzaming van jouw bedrijf
Locatie:
Online (eigen computer of laptop)
Datum:
27 augustus 2020
Tijdstip:
10:30 - 11:30
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

Schrijf je op tijd in

Met verschillende experts op het vlak van duurzaamheid en overheidsbeleid, inspirerende praktijkcases en cutting-edge oplossingen uit de markt, zijn deze webinars een onmisbare stap in de verdere verduurzaming van jouw bedrijf.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om alle webinars afzonderlijk volgen. Bekijk onderstaand de inhoud van het progamma.

 

Elke week nieuwe inzichten over duurzaamheid

Lees de inhoud per webinar