We helpen je van RI&E naar RI&E+

Ontvang dagelijks veiligheidsupdates in je mailbox

Een vrachtauto die wegrijdt terwijl er nog geladen wordt, een aanrijding tussen een heftruck en een voetganger, blootstelling aan een gevaarlijke stof: magazijnen en distributiecentra hebben te maken met grote risico’s. Als vereniging werken we dagelijks aan veiligheid in de logistiek en ondersteunen we dan ook de landelijke Week van de RI&E (21 tot en met 25 september), georganiseerd door het Steunpunt RI&E. In deze week bundelen diverse organisaties hun krachten om de risico-inventarisatie en -evaluatie onder de aandacht te brengen bij ondernemers.

Locatie:
online (eigen computer of laptop)
Datum:
21 september 2020
Tijdstip:
nvt
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

De RI&E is een goede basis voor het realiseren van een veilige en gezonde werkomgeving. Echter zorgt een RI&E op zichzelf nog niet voor veiligheid op de werkvloer. In de Week van de RI&E (21 tot en met 25 september) richten wij ons daarom op alle stappen ná het oprichten van de RI&E, oftewel het naleven van de RI&E. We geven je in deze week handvatten om van RI&E naar RI&E+ te klimmen.

Dagelijkse updates

Wil je hulp bij het opstellen, uitvoeren en naleven van de RI&E? Blijf dan op de hoogte van nieuwe informatie en meld je aan voor de mail-updates via de button hierboven.

Belangrijke informatie

Onze adviseur Daniëlle
Contact

Vragen over een evenement?

Daniëlle en haar team helpen je graag verder