skipToContentskipToFooter

Workshop Verkeersplan + advies op eigen locatie

Ondanks de toegenomen aandacht voor gezond en veilig werken in Nederlandse distributiecentra en magazijnen, gebeuren er nog altijd te veel incidenten en ongevallen op de werkvloer. Tegelijkertijd moeten we helaas constateren dat veel bedrijven geen of een verouderd verkeersplan hebben. En dat terwijl een verkeersplan juist kan leiden tot minder ongevallen en schades. Daarnaast zorgt een verkeersplan voor meer efficiency, en dat zal uiteindelijk ook leiden tot een hogere medewerkerstevredenheid.

Een verkeersplan hebben is een wettelijke verplichting, ondanks dat het niet letterlijk vermeld staat in de Arbowet. Als werkgever ben je verplicht om een veilige werkomgeving voor werknemers te creëren. De basis hiervan is een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en het verkeersplan is hier weer een onderdeel van. Ook controleert de Nederlandse Arbeidsinspectie vaak of er een op schrift gesteld verkeersplan aanwezig is.

In deze workshop ga je actief aan de slag met het opstellen of optimaliseren van een verkeersplan voor jouw magazijn of distributiecentrum. Naast deze workshop in Zoetermeer, maken we een afspraak om jouw praktijksituatie op locatie te bekijken. Je krijgt direct toepasbare tips en adviezen om, samen met je medewerkers, een effectief verkeersplan op te stellen dat voldoet aan de wet- en regelgeving.

Locatie: Zoetermeer en op locatie

Maak je keuze uit een van de volgende data:

  • 2 oktober 2024

Aanvangstijd: 10.00 uur

Ledenprijs: 1.299 euro (per organisatie)

Deze workshop is exclusief voor leden van evofenedex

Belangrijke informatie over het evenement

Alles wat je moet weten over deze bijeenkomst

Vragen over evenementen?

Nijs en zijn collega's helpen je graag verder

Nijs evofenedex events