Workshop ‘Van onveilig gedrag naar kansrijke oplossing’

Tips en handvatten om te komen tot passende oplossingen voor veiligheidsproblemen in het magazijn

Uit onderzoek blijkt dat veiligheidsprofessionals gemiddeld 32 verschillende veiligheidsinterventies toepassen in hun organisaties. Maar wist je dat veel van deze interventies niet de gewenste veiligheidsverbeteringen opleveren? Dit komt vaak doordat de interventie onvoldoende aansluit op het onveilige gedrag of het veiligheidsrisico in het magazijn. Om hier verandering in te brengen organiseert evofenedex, in samenwerking met het RIVM, de workshop ‘Van onveilig gedrag naar kansrijke oplossing’ op 13 oktober in Zoetermeer.

In deze workshop krijg je als deelnemer tips en handvatten om te komen tot passende oplossingen voor veiligheidsproblemen in het magazijn. Aan de hand van een stappenplan gedragsverandering leer je hoe je vanuit onveilig gedrag kunt komen tot een kansrijke oplossing. Ook kom je in contact met vakgenoten en experts om jouw veiligheidsuitdagingen te bespreken.

Locatie:
evofenedex, Zoetermeer
Datum:
13 oktober 2021
Tijdstip:
09.00 - 12.30
Prijs:
€ 0,00
Ledenprijs:
€ 0,00 Meer informatie

Let op: deze workshop is exclusief voor leden van evofenedex. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden!

Belangrijke informatie

Alles wat je moet weten over deze bijeenkomst