skipToContentskipToFooter

Dankzij onze unieke samenwerking met bp besparen leden fors op hun brandstofkosten en brandstofkostenadministratie. Met de evofenedex BP Fuel & Charge tankpas krijg je de hoogste korting op je brandstof bij bp, TotalEnergies, Argos en Texaco. Zo tank je altijd met korting bij meer dan 1.500 tankstations in Nederland, ook langs de snelweg. Ook heb je als lid toegang tot innovatieve online services. Hiermee houd je grip op je wagenpark en vervoer je duurzamer.

Fuel & Charge op 1 kaart

De BP Fuel & Charge tankpas is een tankpas en laadpas in één. Of je voertuigen nu brandstoffen zoals diesel of benzine gebruiken of elektrisch laden: met deze pas voorzie je heel je wagenpark van energie. De ideale tankpas dus voor wagenparken met zowel reguliere als elektrische en hybride voertuigen. De voordelen op een rij:

  • Scherpe korting op brandstof en lage paskosten
  • 350 bp's in Nederland en in totaal 1.500 locaties in Nederland
  • 24.000 tanklocaties in 30 Europese landen (dankzij het ROUTEX-netwerk)
  • toegang tot een netwerk van meer dan 374.000 laadpunten in heel Europa (dankzij samenwerking met partners Hubject, Trafineo en Vattenfall)
  • met de app bp Fuel & Charge App kun je altijd de dichtstbijzijnde laadlocatie te vinden die past bij jouw voertuig.

Administratief gemak en inzicht in verbruik

Beheer je tankpassen met snelle, eenvoudige en veilige online tools. Volg de transacties en het brandstofverbruik op een eenvoudige manier met behulp van gedetailleerde rapporten voor een effectieve kostenbeheersing.

Direct duurzaam met Target Neutral

Analyseer de prestaties van je wagenpark met bp en volg nauwkeurig de CO2-uitstoot van je wagenpark. Verbeter de brandstofefficiëntie met online en offline chauffeurstrainingen. Het bp Target Neutral is een non-profit programma om de CO2-uitstoot van jouw wagenpark te verminderen, te compenseren of te neutraliseren.

Krijg hoge korting binnen Nederland

Door de collectieve inkoopkracht van onze leden hebben wij hoge kortingen voor kwaliteitsbrandstof gerealiseerd.

  • 14 cent bij onbemande BP-tankstations
  • 13 cent bij bemande BP-tankstations 
  • 10,9 cent bij Argos Tankstations
  • 9,9 cent bij TotalEnergies-tankstations 
  • 9 cent bij het Texaco-stations 

Bekijk hier het volledige kortingoverzicht, de kortingsbedragen in dit overzicht zijn exclusief BTW per 100 liter. Er is geen sprake van een minimale afname.

Veiligheid voorop

Stel eenvoudig limieten en waarschuwingen in, ontvang direct een bericht per e-mail of sms bij vermoedens van mogelijk oneigenlijk gebruik. Met slimme software en gespecialiseerde veiligheidsteams worden alle gevallen van onregelmatig gedrag onderzocht om ervoor te zorgen dat je transacties altijd veilig zijn.

Tanken in 35 Europese landen

Met de bp international pas kan je in Europa zelfs bij meer dan 20.000 tankstations met het Routex logo in 35 Europese landen terecht. Dit zijn niet alleen de stations van bp, maar in Scandinavië ook bij Statoil, in Duitsland en Centraal Europa bij Aral, in Zuid Europa bij Agip en in Oost Europa bij OMV.

Extra services en diensten van bp

Leden ontvangen extra korting en betalen lagere kosten voor de extra services en diensten van bp. Hieronder een overzicht.

De beste keus voor tanken of laden

Kies voor kwaliteit en scherpe tarieven binnen Nederland

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste brandstofoplossing?

Jaimie en en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder

Jamie