Specialisatie Gevaarlijke Stoffen

Als versterking bij de projecten die wij voor onze leden verrichten zijn wij op zoek naar een Freelance adviseur Specialisatie Gevaarlijke Stoffen
 

Wat ga je doen als Freelance adviseur?

Je adviseert klanten op het gebied van vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen en wordt ingezet als veiligheidsadviseur bij evofenedex leden. Je bent uitstekend in staat om door je ervaring en uitstraling organisaties te overtuigen van je toegevoegde waarde bij het omgaan met regels. Je inventariseert, analyseert en presenteert vervolgens adviezen om de werkwijze en processen rond gevaarlijke stoffen bij de onderneming te optimaliseren. De projecten die je uitvoert zijn in eerste instantie gericht op het correct toepassen van voorschriften voor het vervoer van gevaarlijke stoffen en het veilig werken in opslagplaatsen. De nadruk ligt hierbij op ADR en verder heb je kennis opgedaan over de regelgeving voor andere modaliteiten en verwante wet- en regelgeving (zoals PGS 15, IMDG, REACH/GHS etc.) of bent bereid je daarin te verdiepen.

De werkzaamheden worden zowel zelfstandig als in teamverband (met andere adviseurs of medewerkers van het bedrijf) uitgevoerd.

evofenedex vacature

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt aantoonbaar mbo+ / hbo-werk- en -denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als veiligheidsadviseur.
  • Je bent in het bezit van het certificaat Veiligheidsadviseur ADR en eventueel RID/ADN of bent voornemens deze op korte termijn te behalen.
  • De kunst van het vragen en doorvragen beheers je als geen ander, je weet het management en de uitvoerende medewerkers van bedrijven te motiveren en te enthousiasmeren en je ondersteunt en begeleidt bij het op een praktische manier toepassen van voorschrif
  • Het is een pre als je specifieke ervaring hebt met betrekking tot het classificeren van gevaarlijke stoffen.
  • Voldoende kennis met betrekking tot veilig werken waarbij de Arbowetgeving centraal staat.
  • Je beschikt over een resultaat- en klantgerichte instelling, zeer goede analytische en sociale vaardigheden en ben je in staat evofenedex op adequate wijze te vertegenwoordigen.
  • Goede communicatieve vaardigheden, een grote mate van zelfstandigheid en een flexibele instelling zijn vanzelfsprekend.
evofenedex lydia
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder