Wij zijn per direct op zoek naar een Freelance Docent Intern Transport

Als freelance docent ben je verantwoordelijk voor opleidingen bewust veilig werken met intern transportmiddelen, in het bijzonder ook met kranen en bouwmachines.

Wat ga je doen als Freelance Docent Intern Transport

Op grond van je ervaring met soortgelijke opleidingen ben je in staat om zowel het theoretische als het praktische gedeelte van de trainingen te verzorgen bij incompany opleidingen bij onze leden/klanten.

werken bij evofenedex

Wat verwachten we van jou als docent?

  • Je bent ZZP’er en hebt aantoonbare ervaring als docent met praktijktrainingen op het gebied van intern transport.
  • Je beschikt over mbo+-werk- en -denkniveau.
  • Ervaring met kranen en bouwmachines is een pre.
  • Je bent in het bezit van een geldig certificaat vakbekwaamheid heftruck en reachtruck en een geldig VCA VOL diploma.
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer.
  • Uitstekende didactische en communicatieve vaardigheden.
  • Je weet cursisten te enthousiasmeren, je toont initiatief en je hebt een flexibele en dienstverlenende instelling.
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré.

Wie zijn wij?

evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs met kennis van en ervaring in alle aspecten van logistiek en internationaal ondernemen. Via evofenedex nemen zij hindernissen in de logistiek en internationaal ondernemen en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn en slimmer vervoer tot goede opslag van gevaarlijke stoffen en meer export.

 

Wij zijn georganiseerd in kernthema’s: vervoer, internationale handel, magazijnen, gevaarlijke stoffen en supply chain management. Binnen deze kernthema’s werken wij in multidisciplinaire teams van projectmanagers, opleidingsadviseurs, accountmanagers, bedrijfs- en beleidsadviseurs om onze leden te voorzien van sterrenservice! evofenedex heeft een zakelijke cultuur waar persoonlijke groei en afwisseling voorop staat, zodat jij je kennis en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Kom jij ons team van externe docenten versterken?

Stuur ons je cv met motivatiebrief of pak je smartphone, (video)camera, GoPro of iets dat kan filmen. Neem een video van ongeveer 30 seconden op, waarin je vertelt wie je bent en waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lydia de Lange, hr-adviseur via  079-3467346 of mail naar vacatures@evofenedex.nl.
 

We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

evofenedex lydia
Contact

Vragen over vacatures?