Voor de projecten die wij met onze leden verrichten zijn wij op zoek naar:

Freelance (veiligheids)adviseurs

met specialisatie Gevaarlijke Stoffen in de regio Zuidoost Nederland

Op grond van je kennis en ervaring adviseer je de ledenbedrijven van evofenedex in de provincies Noord-Brabant en Limburg op het gebied van vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen.

Je inventariseert, analyseert en presenteert adviezen om de werkwijze en processen rond gevaarlijke stoffen bij de onderneming te optimaliseren. Je bent dus prima in staat om organisaties te overtuigen hoe ze op de meest veilige en effectieve manier kunnen omgaan met een diversiteit aan regels. De projecten die je uitvoert zijn in eerste instantie gericht op het correct toepassen van voorschriften voor het vervoer van gevaarlijke stoffen en het veilig werken in opslagplaatsen. De nadruk ligt hierbij op ADR en daarnaast regelgeving voor andere modaliteiten en overige verwante wet- en regelgeving (zoals PGS 15, IMDG, REACH/GHS etc.).

De werkzaamheden worden zowel zelfstandig als in teamverband (met andere adviseurs) uitgevoerd.

Welke ervaring neem jij mee?

  • Je hebt aantoonbaar mbo+-/ hbo-werk- en -denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als veiligheidsadviseur.
  • Je bent in het bezit van het certificaat Veiligheidsadviseur ADR en eventueel RID/ADN of bent voornemens deze op korte termijn te behalen.
  • Je weet management en uitvoerende medewerkers van bedrijven te motiveren en te enthousiasmeren en je ondersteunt en begeleidt bij het op een praktische manier toepassen van voorschriften.
  • Het is een pre als je specifieke ervaring hebt met betrekking tot het classificeren van gevaarlijke stoffen.
  • Voldoende kennis met betrekking tot veilig werken waarbij de Arbowetgeving centraal staat.
  • Je beschikt over een resultaat- en klantgerichte instelling, zeer goede analytische en sociale vaardigheden en ben je in staat evofenedex op adequate wijze te vertegenwoordigen.
  • Goede communicatieve vaardigheden, een grote mate van zelfstandigheid en een flexibele instelling zijn vanzelfsprekend.

Wie zijn wij?

evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs met kennis van en ervaring in alle aspecten van logistiek en internationaal ondernemen. Via evofenedex nemen zij hindernissen weg in de logistiek en internationaal ondernemen en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn en slimmer vervoer tot goede opslag van gevaarlijke stoffen en meer export.

Wij zijn georganiseerd in kernthema’s: vervoer, internationale handel, magazijnen, gevaarlijke stoffen en supply chain management. Binnen deze kernthema’s werken wij in multidisciplinaire teams van projectmanagers, opleidingsadviseurs, accountmanagers, bedrijfs- en beleidsadviseurs om onze leden te voorzien van sterrenservice! evofenedex heeft een zakelijke cultuur waar persoonlijke groei en afwisseling voorop staat, zodat jij je kennis en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via de sollicitatiebutton of via vacatures@evofenedex.nl.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

evofenedex lydia
Contact

Vragen over vacatures?