skipToContentskipToFooter

“Ik heb nog nooit zo’n mismatch tussen vraag en aanbod gezien als tijdens de coronacrisis”

Jack van der Veen is als hoogleraar verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en houder van de evofenedex leerstoel Supply Chain Management. In deze nieuwe podcast vertelt hij over de snel veranderende VUCA-wereld waarin wij leven en hoe alle onzekerheden de lopende banden van onze wereld laten haperen. “We leven nu eenmaal in een snel veranderende wereld, zeker in tijden als de coronapandemie.”

Mischa bespreekt met Jack het effect van deze snel veranderende wereld op supply chains en grondstofvoorraden en -leveringen. Hierbij kijken we hoe supply chain problemen ontstaan, naar de gevolgen van de coronapandemie, hoe je jezelf als exporteur kunt wapenen tegen problemen in de supply chain en hoe de toekomst er eventueel uit zal zien.

Beluisteren op Spotify

Beluisteren op Buzzsprout

Expert aan tafel: professor doctor Jack van der Veen, hoogleraar Nyenrode Business Universiteit in Breukelen en houder van de evofenedex leerstoel Supply Chain Management. Bekijk hier zijn college over ketensamenwerking.

Over Mischa German

Innovatie- en productontwikkelaar Internationaal Ondernemen bij evofenedex, leidt de gesprekken met de exportmanagers en zorgt ervoor dat jij het naadje van de kous te weten komt. Heb je interesse in de netwerken voor exportmanagers van evofenedex? Laat het ons dan weten via [email protected].