skipToContentskipToFooter

HOE BIND EN BEHOUD JE GOEDE MEDEWERKERS?

Aflevering #3 van de podcastserie Mens&werk

Beluister de afleveringen via Spotify of Apple Podcasts.

Mischa, Guido en Manue gaan in gesprek over het binden en behouden van goed personeel. Als je eenmaal goed personeel hebt aangetrokken, is het belangrijk dat ze zo lang mogelijk bij je blijven werken. Als organisatie is het belangrijk om je personeel betrokken, bevlogen en fit te houden. Maar hoe doe je dat? 

In deze aflevering bespreekt het drietal onder meer de belangrijkste uitdagingen bij het binden en behouden van medewerkers. Ook bespreken ze het 'containerbegrip' duurzame inzetbaarheid en het belang van luisteren naar je medewerkers. Tot slot geven ze tips, adviezen en voorbeelden om medewerkers optimaal te laten presteren tot aan het pensioen.

Podcastserie Mens&werk

In deze serie gaat onze host Mischa German op zoek naar de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de impact hiervan op handels- en productiebedrijven. Dit doet hij samen met Guido Heezen, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory, en Manue Azoulay, beleidsadviseur Human Capital bij evofenedex. In iedere aflevering geven ze ook praktische tips en handvatten om de belangrijkste HR-uitdagingen en vraagstukken aan te pakken.