0,8 FTE - 4 dagen per week

Wij zijn per direct op zoek naar een HR consultant.

Wat ga je doen als HR consultant

Op het snijvlak van logistiek en HR ga je als HR consultant onze leden (grote en middelgrote ondernemingen) gericht adviseren op het gebied van strategisch HR in de logistiek. Je helpt bedrijven bij de opzet van hun strategie gericht op de toekomstige arbeidsmarkt en leidt de arbeidsmarktprojecten die wij bij en voor onze leden inzetten. De enorme diversiteit van onze leden biedt jou de kans om veel te leren, en deze kennis weer toe te passen in nieuwe situaties.

Je gaat dan ook graag op pad om een kijkje te nemen in de vele, verschillende keukens van onze leden. Het is voor iedereen duidelijk dat het netwerken jou een flinke dosis energie geeft!

We hoeven je weinig uit te leggen over strategische HR gerelateerde vraagstukken. Onderwerpen als instroom, talentontwikkeling, behoud van personeel en duurzame inzetbaarheid; je bent op jouw unieke manier in staat om met je kennis en ervaring ondernemers op een praktische manier verder te helpen. Zo help je ze verder naar een toekomstbestendige organisatie, met gerichte en praktische strategische adviezen. En dat is nodig ook, want de dynamiek op het gebied van logistieke functies bij onze leden is enorm. Door zaken als krapte op de arbeidsmarkt en grote veranderingen als digitalisering en robotisering is het een uitdagende taak voor onze leden om de transitie te maken naar een nieuwe logistieke realiteit.

Ook al werk je als HR consultant graag zelfstandig, de contacten met je collega’s weet je ook te waarderen. In nauwe samenwerking met je team signaleer je belangrijke trends en ontwikkelingen en lever je graag een bijdrage in de vertaling naar concrete projecten, producten of diensten die extra meerwaarde creëren voor onze leden. Op deze manier werk je niet alleen continue verder aan je eigen ontwikkeling, maar zijn ook wij blij met de meerwaarde die jij levert aan de toegevoegde waarde van evofenedex richting allerlei stakeholders als overheden, media en uiteraard onze leden.

werken bij evofenedex

Wat verwachten we van jou als HR consultant?

  • Een mooie afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding.
  • Aantoonbare ervaring met strategische HR-projecten, bijvoorbeeld als HR business partner, HR consultant, projectmanager of HR-manager.
  • De kunst van het doorvragen. Je laat je niet verleiden tot het oplossen van symptomen en wil de details achter het verhaal kennen.
  • Je bent gericht op resultaat en het belang van de leden staat centraal voor je.
  • Vernieuwing stuurt je denken en doen.

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden een marktconform salaris.
  • Overige arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, 8% vakantiegeld, 29,5 vrije dagen plus 2 collectieve vrije dagen.
  • Een thuiswerkvergoeding, inrichting voor je thuiswerkplek, een goede pensioensregeling, top ICT-voorzieningen.
  • Het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met creativiteit, kwaliteit en ambitie.
  • Dit alles eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan alleen via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een psychologisch onderzoek is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vacature evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder