skipToContentskipToFooter

HOE VIND JE DE JUISTE MEDEWERKERS VOOR JOUW BEDRIJF?

Aflevering #2 van de podcastserie Mens&werk

Beluister de afleveringen via Spotify of Apple Podcasts.

Mischa, Guido en Manue gaan in gesprek over de zoektocht naar kwalitatief (logistiek) personeel. De aanhoudende personeelstekorten maken het voor ondernemers, logistiek- en HR-professionals niet makkelijker om de juiste mensen aan te nemen. Maar hoe ga je daar als bedrijf mee om? En op welke manieren kun je succesvol werven in tijden van structurele schaarste?


In deze aflevering bespreekt het drietal belangrijke trends en ontwikkelingen die een enorme impact hebben op de werving en selectie binnen je organisatie. Ook bespreken ze veelgemaakte fouten op dit gebied. Tot slot geven ze tips, adviezen en voorbeelden om jouw werving- en selectiebeleid te optimaliseren, juist in deze tijd!

Podcastserie Mens&werk

In deze serie gaat onze host Mischa German op zoek naar de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de impact hiervan op handels- en productiebedrijven. Dit doet hij samen met Guido Heezen, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory, en Manue Azoulay, beleidsadviseur Human Capital bij evofenedex. In iedere aflevering geven ze ook praktische tips en handvatten om de belangrijkste HR-uitdagingen en vraagstukken aan te pakken.