15e editie Verkiezing logistiek manager van het jaar

Welke logistiek manager is 'skilled for the future'?

De wereld van de logistiek en supply chain verandert continu. En deze veranderingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. De maatschappelijke roep om verduurzaming en milieu, de potentie van innovatie en vooral de mogelijkheden die digitalisering ons biedt, maken verandering noodzakelijk. De Logistiek Manager van het Jaar moet daarom 'skilled for the future' zijn. Deze thematiek staan dan ook centraal tijdens de 15e editie van de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar.

Kennisspektakel

“Dit jaar belooft de verkiezing meer dan ooit een kennisspektakel te worden met sessies die ook diep ingaan op data en digitalisering. Zo komen onderwerpen zoals supply chain visibility, CO2-reductie met behulp van online tools en forecasting met artificial intelligence voorbij”, aldus Johan Kerver, bestuurslid verkiezing Logistiek Manager van het Jaar. Net zoals andere jaren is evofenedex nauw betrokken bij de invulling van het programma door bijdragen vanuit haar leden en netwerk.


Zonder data geen omzet

Ook datasharing komt aan bod. Zo geeft Ingmar Hensbergen, manager Datamanagament bij Intergamma, een uitgebreide sessie over dit onderwerp. In de afgelopen jaren heeft hij zijn afdeling datamanagement naar een professioneel niveau gebracht met onder andere behulp van de implementatie van de GS1 datapool. 


Bas Nijhuis

In het verlengde van deze onderwerpen spreekt top-voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis als keynote speaker. Sinds 2011 fluit hij in de Champions League en ziet hij de veranderingen in de voetballerij door data en technologie. Vandaar zijn keynote: 'Hoe technologie het spel verandert'.


Genomineerden en Jury

Vorig jaar nam Job Sonke van Hollister de felbegeerde prijs in ontvangst. De genomineerden van dit jaar en hun achtergrondverhalen vind je hier. De jury die hen kritisch gaat beoordelen bestaat ook dit jaar uit bekende namen uit de wereld van transport en logistiek zoals:

  • Sander de Leeuw, Universitair Hoofddocent Logistics & Operations Management 
  • Cosmas Hoefnagels, directeur Consafe Logistics Benelux
  • Myrte Marechal, manager Talent- en Leidersschapontwikkeling bij NS
  • Raymond Cools, Pondres Direct Mail B.V.
  • Duco Buijze, CEO bij Partner Logistics


Verkiezing bijwonen

Het belooft een inspirerende middag te worden. Op 26 maart kun jij er ook bij zijn in de Jaarbeurs in Utrecht. Schrijf je vandaag nog gratis in.

Onze ledenadviseur Nanne
Contact

Vragen over supply chain management?

Nanne en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder