15-08-2016  OTM (de Belgische zusterorganisatie van EVO) houdt op dinsdag 18 oktober de ‘Dag van de Verlader’. Het thema is ‘The future in logistics starts today’ en daaromheen is een uitgebreid programma samengesteld door EVO en OTM. EVO-leden krijgen korting op het evenement, dat in Antwerp Expo wordt gehouden.

Voor de negende Dag van de Verlader heeft OTM nauw samengewerkt met EVO. Het programma omvat een groot aantal sprekers, onder wie professor Hans Heerkens, die als luchtvrachteconoom is verbonden aan de Universiteit van Twente. Hij zal ingaan op de toekomst van drones en andere onbemande luchtvaartuigen in de logistiek. Maar ook de impact van automatisering op de arbeidsmarkt (geschetst door econoom Anthony Baert), robotisering in het magazijn (door Erik Düwel van Still) en cyberrisico’s in de logistieke sector komen aan de orde. Net als actuele onderwerpen als Platooning en The Internet of Things.

Bekijk het volledige programma

Korting

In het kader van de samenwerking tussen OTM en EVO krijgen EVO-leden een korting van 100 euro op de inschrijfprijs van 300 euro.

Inschrijven Dag van de Verlader