A10 Noord en A8 Zaanstad afgesloten voor groot onderhoud

Handels- en productiebedrijven moeten rekeninghouden met extra reistijd

07-04-2020  Op twee belangrijke verkeersaders aan de noordkant van Amsterdam start op 3 juli groot onderhoud. Rijkswaterstaat sluit de snelwegen A10 Noord in beide richtingen en A8 richting Amsterdam. Het werk duurt tot 11 augustus 2020. Handels- en productiebedrijven moeten rekening houden met een extra reistijd die volgens Rijkswaterstaat kan oplopen tot meer dan 1 uur.

Vrijwel de hele zomer staat groot onderhoud gepland aan de A10 Noord en de A8. Deze wegen worden gedurende enkele weken in één richting afgesloten om nieuw asfalt aan te brengen, voegen te vervangen en de afvoer van regenwater te verbeteren. De twee richtingen van de A10 Noord worden na elkaar aangepakt. Bij eerdere afsluitingen voor groot onderhoud A10 West is gebleken dat werkzaamheden tijdens de zomerperiode hinder veroorzaken, maar dat dit niet tot grote problemen leidt.

evofenedex zal voorafgaand en tijdens de werkzaamheden in gesprek blijven met Rijkswaterstaat om de bereikbaarheid in de regio, maar vooral de bevoorrading van Amsterdam en Zaanstad, te blijven garanderen. Kijk hier voor planning van de werkzaamheden.

Onze bedrijfsjurist Peter
Contact

Advies nodig of vragen?

Peter en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder