Aandacht voor Brexit op ODB event 2018

Het OBD-event biedt ondernemers een unieke kans om in gesprek te gaan met de douane

22-02-2018  Het bedrijfsleven en de douane – verenigd in het Overleg Douane Bedrijfsleven (ODB) – organiseren dinsdagmiddag 20 maart van 12.00 tot 17.30 uur het tweede ODB-event. Het hoofdthema dit keer is de Brexit. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden. Onze leden krijgen korting

Het OBD-event biedt ondernemers een unieke kans om in gesprek te gaan met de douane. Ook kan, op basis van praktijkcases, besproken worden hoe jouw bedrijf zich nog beter kan voorbereiden op Brexit.

Programma

Wij zijn medeorganisator van het evenement en onze directeur Bart Jan Koopman leidt de bijeenkomst als dagvoorzitter in goede banen. Het event start met een netwerklunch, waar gasten in gesprek kunnen gaan met de ruim dertig aanwezige douaneambtenaren op managementniveau. Tijdens het plenaire deel staat het verbeterplan van douane en bedrijfsleven en de Brexit centraal, met toonaangevende sprekers als Jos Huppertz van de Europese Commissie, die nauw betrokken is bij de onderhandelingen. Voor de parallelsessies kun je je inschrijven voor een verdieping over Brexit op basis van praktijkcases of een sessie over de douaneprofessional van de toekomst.

Korting evofenedex leden

De bijeenkomst, die is bedoeld voor managers en leidinggevenden binnen de vakgebieden douane, logistiek, compliance en supply chain management, wordt gehouden Rotterdam School of Management in Rotterdam. De entree bedraagt is negentig euro, maar onze leden krijgen tien procent korting door bij aanmelding in combinatie met het lidmaatschap de code DISCOUNT in te voeren.

Aanmelden en meer informatie.

Peter
Contact

Vragen over de brexit?

Peter helpt je graag verder