03-02-2015  De Logistiek Manager van het Jaar wordt voor de tiende keer gekozen. De drie finalisten zijn inmiddels bekend: Tim Daam, Edwin Wenink of Jascha Woudenberg. Daarnaast wordt op 5 maart het Jong Logistiek talent van het Jaar gekozen. Daarbij telt ook de stem van het publiek.

Tour de France

Het omlijstende programma is gevarieerd en indrukwekkend. Martijn Hulsteijn, projectdirecteur Grand Départ’, vertelt over de uitdagingen die de start van de Tour de France 2015 in Utrecht met zich meebrengt. De topvrouw van NS Reizigers, Marjan Rintel, komt uitleggen hoe de spoorwegen de klant centraal stellen en Sander de Kramer komt ‘s middags een betoog houden over zijn avonturen met het voetbalelftal van Sierra Leone. 

EVO Logistiek debat

Jeroen de Veth, Manager Collectieve Belangenbehartiging bij EVO, is gespreksleider bij het EVO logistiek debat. Daar komen thema’s aan de orde als stedelijke distributie, de supply chain manager en ketenaansprakelijkheid. Alle aanwezigen mogen meedoen en meediscussiëren met de profs, de Logistiek managers van nu en het Jong Talent van morgen.

Kennissessies

En er is meer te beleven in Utrecht. Elke bezoeker kan zijn of haar eigen talentprofiel aanmaken en in boekvorm meekrijgen. Interactieve kennissessies, waaraan partners als DHL, Manpower, IDS, UC Logistics en Toyota meewerken vormen een minstens zo belangrijk onderdeel.

Nog niet ingeschreven voor het Logistiek Manager van het Jaar-evenement?

Doe het vandaag nog