23-03-2017  De kandidaten staan op scherp en zijn klaar voor de finale. Drie experts leggen hen op 30 maart het vuur aan de schenen. Niemand minder dan Hans van der Ster (COO DeliXL), Heres Stad (hoofdredacteur Logistiek) en Jeroen van Hooff (Directeur Marketing en Communicatie Manpower) stellen kritische vragen waarbij, naast presentaties, de actuele kennis van de drie finalisten wordt getoetst. De verkiezing Logistiek Manager van het Jaar biedt daarmee een podium aan de logistieke managers van Nederland.

Break out experiences

En er is meer te beleven in Utrecht. Elke bezoeker kan deelnemen aan interactieve break out experiences. Tijdens deze bijeenkomsten van telkens een uur worden de aanwezigen bijgepraat over onderwerpen als Nederland als logistieke hub, Big data in de logistiek, logistiek als game changer en meer.

Zo is evofenedex betrokken in de interactieve break-out sessie: Hoe creëer je waarde in de logistiek met big data?  Eén van de belangrijkste trends op dit moment is Big Data. In de logistiek en transportsector zijn gigantische hoeveelheden data aan de orde van de dag. Samen vormen al die gegevens een geweldige bron van informatie. De uitdaging is om waarde te halen uit die big data. Met behulp van drie praktijkcases wordt er antwoord gegeven op de vragen: welke kansen en bedreigingen zijn er, welke randvoorwaarden zijn er nodig om inzet van big data tot een succes te maken?

Nog niet ingeschreven voor het Logistiek Manager van het Jaar-evenement?

Doe het vandaag nog!