14-10-2015  Het is aftellen naar de finale van de EVO Bestelauto Merk van het Jaar-verkiezing. Komende dinsdag wordt de winnaar bekendgemaakt, eigenaren van bestelauto's kunnen nu nog stemmen.

Mening

EVO onderzoekt momenteel welk bestelautomerk er door de voertuigeigenaren als beste wordt beoordeeld. De verkiezing loopt tot en met vrijdag 16 oktober. Voertuigeigenaren kunnen nu nog hun mening laten horen. Komende dinsdag 20 oktober, op de eerste dag van de BedrijfsautoRAI wordt de winnaar bekendgemaakt.

Vragenlijst

Bij de verkiezing worden alle leveranciers beoordeeld op basis van onderhoudsgevoeligheid, brandstofverbruik, innovatief vermogen en of de bestelauto aan de verwachtingen voldoet. De korte vragenlijst is in drie minuten in te vullen.

Ervaringen

Met de verkiezing wil EVO informatie en ervaringen van leden onderling beschikbaar stellen. Daarnaast wil EVO de leveranciers ervan bewust maken dat de klant een oordeel heeft over de dienstverlening. De uitkomsten moeten leveranciers inzicht geven in hoe bestelauto-eigenaren kijken naar het merk en waar er verbeterpunten liggen.

Deelnemers aan de enquête kunnen vrijkaarten ontvangen voor de BedrijfsautoRAI, die volgende week van start gaat. Ook kunnen zij de EVO bestelautogids ontvangen na het voltooien van het onderzoek.

Stemmen voor het bestelautomerk van het jaar