17-01-2012  Alle truckmerken doen mee aan de BedrijfsautoRAI 2012. DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania en Volvo laten van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 april hun nieuwste modellen zien.

Duurzaam wegtransport

BedrijfsautoRAI 2012 richt zich primair op de nationale markt. Bezoekers vinden in het Europacomplex van Amsterdam RAI informatie over duurzaam wegtransport, inclusief alle innovatieve en nieuwe producten en diensten.

Innovatief rijden

Bij het onderdeel Innovatief rijden kunnen bezoekers een mix van elektrische, hybride en andere duurzame voertuigen zelf uitproberen. De afdeling Speciale voertuigen van RAI Vereniging toont de laatste hightech producten en duurzame innovaties uit de branche.

Congres

Belangrijk onderdeel op de agenda is het BedrijfsautoRAI Congres op donderdag 19 april. Welke duurzame innovaties zijn momenteel beschikbaar voor de ondernemer in het wegtransport en wat kan de ondernemer verwachten op de lange termijn?

Partners

Partners in het congres zijn TLN, EVO, Bovag Truckdealers, Stichting Natuur & Milieu, IvDM, PEM, Havenbedrijf Rotterdam, TNO, Ministerie van Infrastructuur & Milieu en RAI Vereniging.