Alles voor de praktijk

Vol trots presenteren we onze opleidingengids voor 2022

14-12-2021  Met bij elkaar opgeteld ruim 130 jaar ervaring, meer dan honderd opleidingen en ruim twintig opleidingslocaties in heel Nederland hebben we een breed en divers aanbod, dat aansluit bij iedereen die in de logistieke of internationale operatie werkt. Van strategisch tot operationeel niveau, verbonden met ons unieke netwerk van 15.000 aangesloten bedrijven en met een one-stop-shop formule waarin kennis, advies, belangenbehartiging en voordeel bij elkaar komen. Vol trots lanceren we de opleidingengids voor 2022.

Aansluiting op praktijk

Net zoals de markt is ons opleidingsaanbod continu in ontwikkeling. Het bedrijfsleven heeft te maken met trends als vergrijzing, digitalisering en krapte op de arbeidsmarkt. We passen onze opleidingen hierop aan, zodat ons aanbod naadloos aansluit op de praktijk. Onze docenten zijn erkende specialisten uit het werkveld en verwerken hun eigen waardevolle ervaringen in hun lessen. Zo zijn cursisten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in het bedrijfsleven.

Veranderingen

De toenemende krapte aan arbeidskrachten op de logistieke markt, het tekort aan declaranten en logistiek personeel, de aankomende brexit, digitalisering en de benodigde duurzame transformatie zijn zomaar een paar ingrijpende veranderingen voor onze leden. Door middel van opleiden, bij- en omscholen maken ze hun bedrijf toekomstbestendig. We kijken graag ook samen met jou en je medewerkers naar de opleidingen die bij jullie bedrijfsdoelen passen. Dat is de basis van het échte werk: het omzetten van de kennis en kunde van medewerkers naar resultaten op de werkvloer. Daarvandaan kijken we ook graag hoe we iedereen en in het bijzonder de leden van onze vereniging optimaal kunnen servicen met kennis, netwerk, lobby, voordeel en advies. Een unieke 360 graden aanpak!

Maatwerk

Al onze opleidingen zijn als maatwerk te volgen. Specifiek, op maat en in de eigen bedrijfsomgeving. Iedereen leert precies hetzelfde en het effect in je organisatie is direct merkbaar. Zo leren je medewerkers tijdens een heftruckcursus direct de valkuilen op de eigen werkvloer of kun je gezamenlijk met meerdere afdelingen een Incoterms-training volgen. Zo vergroot je niet alleen de productiviteit, maar verkort je ook de terugverdientijd van de opleiding.

Vraag gratis de opleidingengids aan

Geïnteresseerden die twijfelen tussen opleidingen of advies willen bij het kiezen van de juiste opleiding, kunnen terecht bij de opleidingsadviseurs. We helpen je bij het maken van de juiste keuzes en denken ook graag mee bij het verbeteren van je logistieke en internationale operatie. Bel onze opleidingsadviseurs vandaag nog op 079 3466990, of stuur een mail naar opleidingen@evofenedex.nl of vraag de opleidingengids gratis aan.

Onze opleidingsadviseur Justin
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Justin en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder